perjantai 1. marraskuuta 2013

sorsat itsepuolustuskurssilla

Nyt heti kärkeen tärkeä tiedotusasia! (Nyt kaikki luulee, että blogin osoite muuttuu tms. jekkujekkuu) Näin juuri kuinka sorsa potkaisi toista sorsaa! Ja nyt kuvittelet, kuinka sorsa potkaisee toista sorsaa, maasta käsin. Se olisi luonnotonta! Ei vaan, urossorsa, joka minun biologiantietämykseni mukaan on se kauniimman värinen, otti ja pyrähti lentoon ja sitten kuului kops ja harmahtavan sävyinen naarassorsa horjahti.

Voin vain kuvitella, kuinka ne ihmiset, jotka näkivät minut kotimatkallani pähkäilivät, että mistä olen karannut. Itsekin toki aluksi epäilin, että vähäisillä yöunilla olisi osuutta asiaan, mutta nähty, mikä nähty.

Nyt on pakko pohtia tämän urossorsan motiiveja. En todellakaan tiedä, ovatko sorsat aina uskollisia ensimmäiselle kumppanille, vai ovatko ne enemmän pesästä pesään tyyppiä (tuo kuulosti pahalta). Oli miten oli. Mahtoikohan kyseessä olla pariskunnan välinen riita? Jos oli, täytyy myös alkaa pohtimaan, kuinka sorsat suhtautuvat perheväkivaltaan? Mitä nämä sorsat sanoivat sorsa-kielellä toisilleen ennen potkua, jota pääsin todistamaan?

Entä, jos kyseessä oli kuitenkin naapuririita? Se yli-touhukas ja yli-utelias naapurin sorsa-rouva olikin liian utelias ja naapuruston kovanaama Rampe olisi halunnut päästää sen päiviltä, muttei voinut tehdä sitä niin usean todistajan läsnäollessa. Kuinka sorsat suhtautuvat siihen, kun naapuruston ehdottomasti vittumaisinta muoria potkitaan päähän? No minun näkövinkkelistä muut sorsat vain seisoivat yhtä tyhmän näköisinä kuin aina. Ehkä ne kuitenkin kävi sorsakielellä vilkasta keskustelua, siitä mihin kohtaan olisi kannattanut potkaista, että se kurppa olisi kupsahtanut.

Tai, jos vain satuin paikalle kesken sorsien itsepuolustuskurssin? Tiina Sorsa oli kurssin vetäjän kanssa edessä näyttämässä mallia.
Tilanne olisi mennyt suurinpiirtein näin:
Kurssin vetäjä: "Tiina, tuleppa tänne eteen, niin minä demostroin, kuinka tulee potkaista. Sinähän tiedät, kuinka otat potkun vastaan?"
Tiina: "Okei, joo kyl mä tiiän, sehä käytiin alkeiskurssilla"
Kv: "No niin elikkäs, ensin mä pyrähdän tästä tällaa lentoon ja sitte........"
Tiinalta menee pasmat sekaisin, sillä hän huomaa, että itsepuolustuskurssille saapuu myös Make, ehdottomasti komein urossorsa. Yhtäkkiä kuuluu kops, Tiina heilahtaa ja lähes menettää tajunsa. "AI VITTU, EMMÄ OLLU VIELÄ VALMIS!!" kv: "Mähän just kysyin, että ooksä valmis ja sä vastasit joo"
Tuntematon ääni väkijoukosta "NYT JUMALAUTA OLKAA SORSIKSI, TUO IHMINEN TUIJOTTAA!!

Airut


4 kommenttia: