torstai 21. marraskuuta 2013

haku päällä

Aika järkyttävää, että jo tämän ikäisenä on kamalat paineet seurustelun suhteen. Nyt omassa päässäsi ajattelet, että: "eipähän, en minä ainakaan halua seurustella." -Kusetat, mikä pahinta, itseäsi.

Vaikka olisi miten ikisinkku ajatuksella liikenteessä, aina, kun menet uuteen paikkaan mietit silti, mahtaakohan tuleva aviomiehesi olla siellä. Eikö 'sen oikean' löytämiseen pitäisi ottaa paineet siinä kolmenkympin kieppeillä? Sikäli, kun aikoo vielä tenaviakin hankkia. Eihän tässä ole vielä mitään hätää, biologinen kello ei luultavasti kovinkaan monella minun ikäiselläni tikitä.

Huvittavaa seurata omaa ja muiden käytöstä esim. festareilla, kaikilla haku päällä. Kaikilla, sukupuolesta ja iästä riippumatta on Niko Kivelän kuvailema tänään mä saan-katse.

Kun 'se oikea', tai edes lähes oikea ei satukkaan paikalle ennenkuin ikää on hurjat 17, alkaa jokaisen päässä liikkumaan ajatus. "minussa on jotain vikaa" -vitut ole, kaikki aikanaan.

"kun sitä tuskin voi edes aavistaa, kuka saa ja kenelle annetaan ja miten raukkamaisesti onnen anti täällä jaetaan", niin laulaa Göstakin.

5 kommenttia:

 1. meillähän ei ole ikää haku päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Meilläkö? Julia, älä houri!

   Poista
 2. Sun blogi on tosi asiallinen, jään seurailemaan!

  Rakentavana palautteena haluaisin kuitenkin antaa semmoset vinkit, että tarkista yhdyssanat ennen postausten julkaisua ja tämmönen fontti ei oo kovin lukijaystävällinen. :) Lisäksi kommentoinnin sanavahvistus on äärimmäisen vituttava, äkkiä pois hyi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,yhdyssanat on mulle ikuinen ongelma... :D Ja tässä joku päivä ois muutenki tarkotus repästä ja tehä muitaki muutoksia tähän blogiin, eli sanavahvistus häipyy ja fontti muuttuu. Kiitos palautteesta, ite on kuitenki melko sokea oman blogin suhteen ja ihanaa saada lukija! :)

   Poista