keskiviikko 16. lokakuuta 2013

toppi vai floppi

ATK-luokissa vietetyistä tunneista johtuen, olen pysynyt harvinaisen hyvin sisällä muotimaailman tapahtumista. Nyt on pakko kysyä; MITÄ HELVETTIÄ IHMISTEN PÄÄSSÄ LIIKKUU?

On ihanaa, että terveellinen elämä on nyt "in" ja, että lihaksikkuus on nyt muodikkaampaa kuin laihuus, muoti on siis mennyt kirjaimellisesti terveempään suuntaan. 

Kaikesta terveellisyydestä ja mukavuudesta huolimatta minun on erittäin vaikeaa käsittää melko tuoretta muoti-ilmiötä; lenkkarit. Joo, on hyvät kävellä ja jalat on oikeassa asennossa, mutta edes hyvällä tahdolla niitä kenkiä ei voi sanoa tyylikkäiksi. Aika jäätävää, että vielä vajaa vuosi sitten oli suorastaan noloa tulla lenkkarit jalassa kouluun ja nyt lenkkareita käyttää kaikki ne, jotka seuraavat muotia. Tarkotan siis, että aika jännä miten muoti vaihtelee ja kuinka jostain ihan käsittämättömän rumasta voi tulla muotia. Kuka sen edes päättää?

Seuraava järkyttävä lehdissä mainostettu muoti-juttu on vesikampaus eli suomeksi sanottuna rasvaletti, hyi. Likaiset hiukset ei ole kivan näköiset! Luojan kiitos, muu maailma tuntuu olevan kanssani samaa mieltä, sillä mahdolliset rasvaletit on edelleen piilotettu pipon alle. KIITOS SIITÄ MAAILMA!

Nykyisin pukeudun melkolailla kuten muutkin, enkä juurikaan erotu massasta, mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että jokaikista muoti-ilmiötä EI tarvitse seurata! Olenko minä vain kapeakatseinen, vai ovatko muut sekaisin? 

Entä jos joku päivä kuitenkin havahdun kaupungilla ja tajuan, että minulla on rasvaiset hiukset ja lenkkarit, tarkoituksella!? Muista elävästi, kun vannoin, etten ikinä laita jalkaani pillifarkkuja. Kuinkas kävikään?

Airut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti