tiistai 8. lokakuuta 2013

Kun nyt vain vitutti

Viimeviikonlopun ja tämän viikon alun olen opetellut vihan hallintaa omilla ehdoilla. On mielenkiintoista huomata mihin kaikkeen sitä ryhtyy, kun tosissaan vituttaa! Olen ollut kuluneiden päivien aikana tehokkaampi kuin koko viimekuun aikana!

Henkilökohtaisesti suosittelen kaikille siivoamista, vaikka raivoisa imurointi voikin aiheuttaa vaurioita huonekaluihin ja imurin suuttimeen, mutta onneksi imurista lähtee niin kova ääni, että voit kokeilla samalla suoraa huutoa kilpaa imurin kanssa. Kaikesta huolimatta vihaisena olet harvinaisen tarkka ja tehokas ja saatat yllättää itsesi siivoamalla joka ikisen kaapin, mitä 30 neliön asunnosta löytyy!

Toinen suositeltava vihankanavointi harjoitus on kokkaaminen. Itse en vielä henkilökohtaisesti ole kokeillut pannukakkua, mutta sitäkin suositeltiin jossain kotimaisessa elokuvassa. Itse suosin perunoiden, makkaroiden ja nakkien pilkkomista. Oikeastaan, mitä tahansa pilkkoista! Käsittämätön vallantunne puukko kädessä! Pilkkominen saattaa johtaa jossain vaiheessa hieman sadistisiinkin ajatuksiin, mutta toimii aina. Kannattaa kuitenkin välttää mielipuolista naurua sikäli, kun paikalla on muitakin ihmisiä.

Urheilu, on myös erittäin suositeltavaa, jos haluat unohtaa niinkutsutun vitutuksen syyn. Itse suosittelen kahvakuulaa, lenkkeilyä ja salitreeniä, sopivassa seurassa tai yksin. Huomatkaa, mitä enemmän vituttaa sitä kovempaa treeniä vain! Helpottaa, treenin jälkeen et edes jaksa muistaa, miksi vituttaa.

Suosittelen myös tilanteeseen sopivaa musiikkia. Itse suosin mahdollisimman raskasta musiikkia väkivaltaisilla ja mahdollisesti hieman sairailla sanoilla. Suosittelen myös musiikkia, joka nostattaa itsetuntoa. Vaikka vituttaa, on silti mahtavaa kuvitella olevansa huipulla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti