tiistai 7. toukokuuta 2013

Rasistit, SAATANA

Kerron tässä nyt hieman viikonlopustani, tarkemmin lauantai illasta. Olimme eräillä ukrainalaisilla tutuilla käymässä, he ovat juuri muuttaneet Suomeen ja omaan asuntoon. Molemmat heistä käyvät töissä. Molemmat ovat hieman hermostuneita siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja syy siihen ovat heidän naapurinsa. Nämä naapurit nimittäin ovat niitä Suomen verorahoilla eläviä alkoholisteja ja muita elämässä roikkuvia surkimuksia, joiden suurin ilo on vaihtaa saunan lukot, jottei "ryssä" naapurit pääse saunomaan.
Tuona iltana, jolloin olimme kylässä näillä ukrainalaisilla naapurit soittivat kerran poliisit ja kerran he katkaisivat sähköt. Miksikö? Kuulemma melusimme, kun muutamat meistä kävivät tupakilla. Se herra, joka motkotti melusta kuin suurikin pyhimys kuunteli itse musiikkia siihen tyyliin, että yläkerran lattia pomppi. Tämä sama mies myös huusi itse melko kovaan ääneen: "TÄÄLLÄ ON HILJASUUS SAATANA KYMMENELTÄ, KELLO ON KYMMENEN YLI!! EI TÄÄLLÄ TARVI RYSSIEN RYYPÄTÄ!!!". Hmm... Olisin ymmärtänyt jos tämä urputtaja olisi vaikka perheen isä tai menossa nukkumaan tai edes selvinpäin, mutta ei tämä herra valitti vain silkasta valittamisen ilosta ja vain ja ainoastaa siksi, että olimme näiden "ryssien" seurassa. Ja voin kertoa, että tämä mies ei ole paras mahdollinen moralisoimaan muita juomisessa varsinkaan, kun kukaan ei meidän seurassamme ollut edes päissään.
Kysynkin nyt, millä oikeudella nämä alkoholistit käyttäytyvät tällä tavalla? Siksikö, että: "Ryssät vei meiltä Karjalan, SAATANA!!" Tuota.. Maailman huonoin selitys rasismille. Voin vaikka vannoa, että kukan nästä mulkvisti naapureista ei ole ollut sotimassa Suomen puolesta. Ja olen 100% varma myös siitä, että nämä ukrainalaisetkaan eivät ole olleet sodassa Suomea vastaan. Toinen selitys: "Ne tulee ja vie meidän työpaikat, PERKELE!"  Älkää naurattako!! Jos, joku niistä naapureista elää muullakin kuin avustuksilla ja työttömyyspäivä rahoilla, se on suoranainen ihme! Sitäpaitsi nämä ihmisethän tekevät sitä työtä, mikä ei suomalaisille kelpaa, eli paskahommia. Tottakai on niitä maahanmuuttajia, jotka tulevat ja mälläävät meidän verorahoillamme, mutta järki nyt käteen! Ei ehkä kannata yleistää, varsinkaan jos itse ei voi elää omien ohjeidensa mukaan.

Toivonkin nyt, että kaikki, jotka tämän lukevat laittavat tämän jutun jakoon. Fb, oma blogi, ihan mikä tahansa!!

Terveisin Airut

2 kommenttia:

  1. Olipas hienosti kirjotettu =) Oikeessa kylla oot, joillakin suomalaisilla nakyy olevan suurempiakin ongelmia!!!!

    VastaaPoista