torstai 23. toukokuuta 2013

Lukutoukan kirjalista

Kuten te kaikki, jotka minut tunnette tiedätte, että minä RAKASTAN lukemista. Koska olen lukenut todella paljon kirjoja joita voisin suositella kaiken ikäisille ja näkösille kaltaisilleni lukutoukille tai ihan vain kirjaesitelmää varten, niin täältä pesee!!

Juha Vuorinen Juoppohullun päiväkirja:

Aivan huippu kirja! Tosi härskiä kieltä ja paljon alapääilmauksia, mutta musta huumori pelastaa ja kirja sopii aivan kaikille jotka haluavat välillä nauraa kunnolla. (ei kannata lukea yleisillä paikoilla, kummalliset tyrskähdykset kerää vieroksuvia katseita) Suosittelen myös lukemaan kirjan jatko-osan Tolppa-apina se on jo hieman syvällisempi, mutta yhtä ronskia kieltä kuitenkin.

Mikael Niemi Aivot pellolle:

Kuten kirjan takakannessakin lukee "kursailematon ja yllättävä tarina teiniangstista".  Kirjailija on kirjoittanut täysin suoraa tekstiä, mitään pois jättämättä. Kirja oli täynä mielenkiintoisia mietelmiä niin ruuan kuin ihmismielenkin suhteen. Kaikkein herkimmille tämä kirja voi olla kaikessa suoruudessaan melko kuvottavakin, mutta ruokahalun menetyksen uhallakin suosittelen tätä aivan kaikille.

Tuija Lehtinen Roskisprinssi:

Tuija Lehtinen on minun suosikki kirjailijani ja voisin täyttää koko listan ainoastaan hänen kirjoillaa, mutta ajattelin, että ei makeaa mahan täydeltä. Roskisprinssi on suhteellisen kevyttä lukemista, vaikka siinäkin tapahtuu kipeitä asioita. Kirjaa lukiessaan ihastuu väistämättä hieman omituiseen ja omapäiseen Jediin, joka aiheuttaa tupsuineen ja tanssitaitoineen kummastusta pitkin kirjaa. Kirjasta on tehty myös elokuva, mutta se poikkeaa monella tapaa kirjasta.

Kari Levola Tahdon:

Suloinen rakkaustarina, joka sopii kaikille romanttisista kirjoista pitäville. Kirja on myös melko ohut eli se sopii niille, jotka eivät jaksa keskittyä eeppoksiin. Kirjassa on myös mukana hippu jännitystä, eli aivan lässytykseksi se ei vajoa.

Tässä oli muutama minun suosikkini ja lisää tulee sitä mukaa, kun jaksan lukea ja kirjoittaa. En kuitenkaan täytä koko blogia ainoastaan kirjoilla. Jos teillä on suositellla minulle jotain kirjaa tai kirja sarjaa laittakaa laittakaa niitä ujostelematta kommentteihin olen nimittäin kaikkiruokainen lukemisen suhteen. Fantasiaa ei lasketa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti