keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

_MIKÄ_VITUN_KESÄ_?_

Nautin tällähetkellä täysin siemauksin tästä leppeästä kesätuulesta, joka on tullut viihdyttämään meitä tänne Keskipohjanmaalle.. En voi muuta sanoa kuin, että ihanan piristävää näin heinäkuussa, kun normaalisti joutuisi kärsimään jostain helteestä, saankin nyt nauttia tästä ihanasta 13 asteen lämpötilasta ja tuulosesta, joka vie peltikatot ja autot mennessään..

Ymmärrän kyllä niitäkin, jotka kaipaavat hellettä vaikka itse pidänkin toppatakkiin sonnustautumisesta heinäkuussa. Toivottavasti koko loppukesänä ei tarvitse enää kaivaa bikineitä ja muita tympeitä kesähepeneitä esille, sillä rakastan niin suunnattomasti tuota tuulta, joka sekoittaa TV-signaalit siten, että TV:stä on turha koittaa katsoa mitään ja, joka aiheuttaa myös netin pätkimistä, mutta kuka nyt kesällä haluaisikaan olla koneella ja katsoa TV:tä? Paitsi ne jotka valittavat tästä ihanasta viileydestä ja nautinnollisesta ja piristävästä tuulesta.

Toivon myös, että kaikki ne jotka tämän lukivat saavat armottoman närästyskohtauksen, sillä minua ainakin vituttaa ihan saatanasti tällä hetkellä:)

Ystävälläsin terveisin
Airut

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi sää oot Emilia ihana! :D

  VastaaPoista
 2. tiedän, tiedän:D lievästi kututti tuossa päivällä:D

  VastaaPoista
 3. SARKASMIAAAA !!! :D
  itsekkin niiin rakastan toppaHOUSUJUEN ja TAKIN käyttöä mopolla ajaessa. Harmi ku ei oo lunta nii vois mennä ees moottorikelkalla..

  VastaaPoista
 4. juu, lumi tästä vielä puuttuiski... sitä odotellessa, ehkä ens viikolla?

  VastaaPoista