lauantai 10. elokuuta 2013

Kesä tuli, Kesä meni...

No, tottakai minun on pakko kirjoittaa ihan yleinen postaus tästä kesästä. Kesähän alkoi muutosten merkeissä, mutta ei siitä sen enempää, sillä olen kiduttanut, teitä, suuri lukijakuntani ihan tarpeeksi sillä aiheella. Olin tänä kesänä erittäin sponttani ja lähes aina rahaton, sillä minulla ei ollut säännöllisiä kesätöitä, vaan tein rahaa ansaitakseni kaikenlaisia hanttihommia, kuten asuntovaunun siivoamista, marjojen poimimista, mattojen pesua, ikkunoiden pesua, nurmikon leikkuuta ym.ym.ym.. Ja aina ne ansaitsemani rahat menivät seuraavana viikonloppuna.. Mutta se elämäntyyli sopi tämänkesän päivä kerrallaan- ajatteluun erittäin hyvin!

Oli myös erittäin tunteita herättävää viedä porukalla kynttilät ja kukkia ystävän haudalle, se oli erittäin hieno hetki, niin kummallista, että kerranki kaikki oli iha hiljaa, eikä kyseessä ollut mikään kiusaantunut hiljaisuus, vaan kunnioittava hiljaisuus johon sekoittui myös ikävää ja surua. Ehkä siitä tulee perinne, ehkä ei.

Tietysti kesääni kuului myös "ei ikinä enää" hetkiä, olinhan tuore sinkku! Kuitenkaan en kadu mitään, mitä olen tehnyt kesän aikana, koska elämäähän se vain on, enkä ole tehnyt mitään yltiö typerää. Ehkä kasvoin hekisesti kesän aikana, ehkä en. Luonnetta ainakin on tullut, enkä ole enää niin ujo  kuin viimevuonna samaan aikaan.

Älkää kuvitelkokaan, että pääsin koko kesän lusmuilemalla, vaikka lähellä olikin! Sain mielenkiintoista työkokemusta niin navetasta kuin ravintolastakin. Ihastuin niin kovin tarjoilijan työhön, että voisin harkita siitä ammattia itselleni.. Aika näyttää. Navetta taas... no se kasvatti luonnetta. Ja totesin, että lehmät on oikeasti aika tyhmiä elukoita.

Koska kesäni oli niin tapahtumarikas en millään jaksa kirjoittaa mistään reissusta erikseen, eikä kukaan jaksaisi edes lukea sellaista romania, mutta nyt ainakin yritin saada tästä postauksesta joten kuten selkeän.

Airut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti