maanantai 8. heinäkuuta 2013

Treffit?!

Joo tää on ihan mua, ensin oon kuukauden kirjoittamatta mitään ja nyt on huikean kymmenen tunnin päästä edellisestä postauksesta pakko päästä taas avautumaan!

Katsoin juuri romanttisen-komedian, jonka tarkoituksena ei kaiketi ole yleisesti herättää ajatuksia vaan viihdyttää. No minulle heräsi eräs kysymys. -Mitkä ovat ne paljon puhutut 'treffit'? 

Ihan totta monestikko SINUA on pyydetty treffeille, Suomessa? Tapahtuuko täällä edes sellaista? Jos tapahtuu, tapahtuuko sitä muuallakin kuin isoissa kaupungeissa, jos niissäkään. Kaikissa ulkomaalaisissa elokuvissa höpötetään aina treffeistä, Cosmopolitanissa ei muusta puhuttakkaan kuin treffeistä ja treffi-pukeutumisesta tai treffi-meikistä, oikeastaan tämä suomalaisten naisten päänsekoittaminen ja turhien toiveiden herättely aloitetaan jo ala-asteikäisistä tytöistä, ihan totta! Tyttöjen lehdissä kuten Systerissä ja W.H.I.T.C:ssä on sivut täynnä testejä joissa höpötetään treffeistä, jotka täällä karussa suomessa ovat täyttä utopiaa! Suomessa tunnetumpi käsite on 'kännissä pussailu'. 

Toisaalta, olisiko meistä suomalaisista sellaiseen? Oikeasti sana treffit kuulostaakin iha saatanan typerältä!

Kiitos ja anteeks:)

4 kommenttia:

 1. Haha mä voin sanoo että mua kysyttiin jokin aika sitten treffeille :D siis kysyjä käytti oikeen virallista muotoa; "lähtisitkö sä mun kanssa joku päivä treffeille?" ja myöhemmin vaati vielä tarkennusta että lähdenkö mä hänen kanssaan ULOS vai TREFFEILLE. Ööö ? Oonko niin landepaukku etten oo tajunnu että niilläkin ois jotain eroa ? :D Kysyjä tosin oli kaupunkilainen ja ehdotti vielä picniciä vetelissä. Mielikuva picnicistä penapuistossa oli liikaa.
  Ja oon samaa mieltä tuosta treffihomman paisuttelusta.. Jenkkikopiointia, ihan niinku Suomessa elämä menis niinku jossain Manhattanilla. Tai sitte ollaan vaan niin pienissä ympyröissä että treffikutsut ei oo tarpeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. picnic penapuistossa!!! Siinäpä vasta oiski jotain!!! :D

   ja kirjoitusvirhepaholainen tulee! W.H.I.T.C WROONG
   W.I.T.C.H OIKEIIIIN

   Poista
  2. älä muuta sano :D ei oo tainnu hirveen usein käydä vetelissä..

   Poista
 2. oho, totta, koitin muistella niiden nimiä:DDDD niijooo, se oli se noitajutuu se nimi samalla!!!:D

  VastaaPoista