sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

mmm

On ollut kirjoittamisessa noin viikon mittainen tauko, mutta täältä taas pesee tuutin täydeltä. Nyt ajattelin ottaa kantaa koulu liikunnan ja kuvamataidon arvostelemiseen.
          Mielestäni nimittäin kyseisiä aineita ei pitäisi arvostella ollenkaan numeroilla, vaan antaa 'suoritettu' merkintä. Tämä siksi, että ensinnäkin näiden aineiden arvostelu on oletettavasti todella hankalaa ja vähän kyseenalaista. Kuvamataidon tunneilla ei paljon innosta edes yrittää, kun opettajan huomion vie aina se joka todellakin osaa piirtää ja minkä sille voi, kun ei osaa piirtää niin sitä ei voi myöskään oppia ainakaan samalla lailla, kuin nämä luonnonlahjakkuudet.
           Sama pätee liikunnassa hyviä numeroita tulee väistämättäkin niille, jotka ovat harrastaneet yhtä tai useampaa urheilulajia vuosia tai ovat luonnostaan hyviä jouksemaan tai uskaltavat mennä ottamaan pallon kiinni. Joten miksi edes yrittäisin liikuntatunneilla, kun numero on kuitenki 7, koska lihaskunto testi meni penkin alle tai ei huvittanut hiihtää joten tekeydyin sairaaksi.
          Näissä molemmissa aineissa pätee sama "miksi edes yrittäisin kun en kuitenkaan osaa" fiilis sen jälkee kun ensimmäinen 7 pamahtaa todistukseen kovan yrittämisen jälkeen.
 
   Tällaista tänään:)

  

1 kommentti: