maanantai 19. maaliskuuta 2012

mmm

Ihmisillä on nykyisin valtavat ulkonäkö paineet... Varsinkin naisilla, pitää olla pitkä, hoikka ja omistaa isot tissit ja hyvä perse... Kuka tämän määrittelee? En ole ikinä nähnyt ihmista joka luomuna näyttäisi tuolta!

   Joka tapauksessa jo ala-aste ikäisillä tytöillä on jatkuva tarve olla hoikempi kuin on ja alipainoiset on tosi nättejä... Onko? Vaatteet roikkuu päällä, kaikki ruoka on pahaa ja terkkari kyselee, että annetaanko kotona ollenkn ruokaa... Kaunista täytyy sanoa... Otetaan vielä huomioon, että nämä alipainoiset "luonnon kauniit" lapset eivät ole ollenkaan tyytyväisiä ulkonäköönsä vaan haluaisivat olla vielä hoikempia.
    Entä ne paineet jotka kohdistuu tyttöihin jotka ovat joko normaalipainoisia tai joilla on hieman ylipainoa, heillä voi olla joko todella korkea itsetunto mikä on nykymaailmassa ihailtavaa, tai sitten he ovat ihan pohjalla ja tuntevat olevansa huonompia, kuin muut. Kaikesta tästä voimme syttää sitä propakandaa mitä teevee syöttää joka päivä tuutin täydeltä. Mainostetaan kaikenmaailman laihdutuslääkkeitä ihaillaan anoreksiaa sairastavia malleja ja muita liian laihoja julkkiksia, vähemmästäkin vahvankin ihmisen itsetunto romahtaa...

    ja sitten tullaan tähän kuvitelmaan, että pojat tykkää vaan laihoista tytöista joilla on isot tissit.... Karkeaa luokittelua, minulla on paljon ystäviä jotka ovat poikia ja kukaan ei ole tätä mieltä ihan tosissaan, toki ne antaa sen kuvan jos juttuja kuuntelee puolella korvalla, mutta ei ne ihan tosissaa oo...
 
Täytyy myöntää että tuli sekavaa tekstiä, mutta ajatus tuli kai kaikille selväks:)
 

2 kommenttia:

  1. Tää on niin totta! Koskaan ei oo sopiva, aina pitäis olla vähän hoikempi tai vähän pyöreämpi! Mutta sen verran vaan haluaisin kans sanoa: että hyvät ihmiset, älkää murehtiko ja hyväksykää ittenne semmosina ihanina ko ootte! :)

    VastaaPoista