keskiviikko 5. syyskuuta 2012

risuja ja ruusuja

Nyt kerron teille uuden kotikaupunkini hienoista ja huonoista jutuista.
Aloitetaan huonoilla. Minähän kuljen kouluun pyörällä, toisinsanoen ruuhka-ajat eivät juurikaan kosketa minua paitsi siinä mielessä, että autoilijat ovat tavallista röyhkeämpiä eli, ei vahingossakaan väistetä jos olen ylittämässä tien, korkeintaan siinä tapauksessa jos on jo keskellä tietä. Toinen asia mikä liikenteessä tympii, on kaverukset jotka polkevat rinnakkain ja estää kaikella tapaa mahdollisuuden päästä ohi, eikä sitten edes älytä väistää kun rimputtaa kelloa kuin mielipuoli!! Näin sitäpaitsi käy aina aamulla kun on kiire kouluun tai muutenvaan hyvä vauhti päällä. Vielä yksi asia täällä pyöräilystä, NE HELVETIN KYNNYKSET PYÖRÄTEILLÄ!! Pitää aina pelätä että vanne menee mutkalle ku sellasesta menee... Seuraavaksi valitan vähän naapureista. Minua on muuten siunattu ihan asiallisilla naapureilla, paitsi että joku tykkää laulaa karaokea aika kovaa, mutta se ei niinkään haittaa sen jälkeen kun on meinannut liukastua koiran paskaan jota joku naapureista ei ole siivonnut sen jälkeen kun on käyttänyt koiraansa ulkona... Iljettävää!

Nyt hienoja juttuja. Seinäjoen uusi kirjasto on älyttömän hieno! Kun sinne astuu luulee tullensa tulevaisuuteen! Suosittelen käymään siellä ihan vaan vaikka huvinvuoksi.
Tässä taisi olla tällä erää kaikki:P jäi vähän lyhyeksi TAAS, mutta vielä joku päivä kirjotan tooosi paljon!

3 kommenttia:

  1. Voi ei! Saimpas makeat naurut! :') Koitahan pärjäillä sen karaokenaapurin kans ja jos ei kellon rimputus pyörätiellä auta niin ei muuta ko järeämmät aseet käyttöön! ;)

    VastaaPoista
  2. juu yritetään:) se karaokenaapuri on aika elähdyttävä:D

    VastaaPoista
  3. Haha, voi sua! Täällä se ainut naapurin äänihäirikkö taitaa olla mä, seinät on ihan paperinohuita ja naapurissa asuu kärttynen mummo... tuleva soppa on varmasti valmis vielä jossakin vaiheessa :--D Eka kerta Kokkolan kirjastossa oli myös aika jees kokemus Vetelin jälkeen, voin vaan kuvitella minkälaista siellä on !

    VastaaPoista