sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Neiti Näkymätön, Seinäjoelta Moi!

Nonii, lukio jakso alkoi ja rakasta sitä yli kaiken<3 
Toivon että kaikki huomaa sarkamin edellisestä lauseesta... Kun astuin siihen koululaitokseen muutuin näkymättömäksi! Minut näkee vain harvat ihmiset, siittä todisteena kerron historian tunnistani tässä yksi päivä. 
Meillä oli ROT eli ryhmänohjaajan tunti, joka meille kaksoistutkintolaisille tarkoittaa hetkeä opojen kanssa... No opo tietenki piti meitä siellä loppuun asti ja tulin myöhässä historian tunnille. Luokkaan tullessani mutisin hiljaa, että "anteeksi että olen myöhässä" ja koska nimenhuuto oli kesken luikin vain nopeasti paikoilleni ja kun minun jälkeenikin tuli vielä muutamia myöhässä, opettaja huudatti nimemme uudelleen, muttei kuullut tälläkään kertaa että olen paikalla ja laittoi poissaolon!! No sain lopulta ääneni kuuluviin niin, että minut laitettiinkin paikallaoliaksi, mutta silti! 
Toinen asia mikä siinä koulussa tympii on ruokailu... Kauppiksessa on tottunut kolmeen eri ruokalajiin ja suureen salaattipöytään ja nyt joutuu taas tyytymään siihen laitosruokaan mitä on syöty melkeen koko peruskoulu aika... ;s 

No tässä taas ihanan sekalainen paketti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti