torstai 23. helmikuuta 2012

ihan vain ihmisten iloksi:)

Alan jälleen kirjottamaan blogia ihmisten iloks. Luin hetki sitten ikuisuuksia vanhoja kirjoituksiani ja lievästi sanottuna ne tekstit oli noloja, mutta aijon jatkossakin kirjoitella mielipiteitä, koska päiväkirjan tapaisia blogeja on ihan tarpeeksi.:)
     Tänään aijon ottaa kantaa muiden blogeihin, olen seurannut muutamia ja kärsinyt suunnattomasti niitä lukiessani.... Miten voi kirjoittaa "oli ihan muksa päivä" tai "muuten oli ihan jeba päivä" Mikä h*lvetti on muksa?  Kirjoitus virhe, vaiko uudissana? Mitä se ikinä tarkoittaakaan on jokaisen lukijan pääteltävä itse. Entä "jeba"? mikä se on? Kärsin myötähäpeästä jo pelkästään kuullessani jonkun käyttävän sitä "sanaa" puhuessa. Itku meinasi tulla kun jouduin lukemaan sen eräässä blogissa...
     Seuraava asia on tekstin värittäminen kirjoituskielen avulla... Muutamat bloggaajat kirjoittavat päiväkirja tyylisessä blogissaan "Aamulla menin kouluun, sitte menin kauppaa, sitte menin kaverille, sitte piti mennä kotii..." ÄÄRIMMÄISEN KYLLÄSTYTTÄVÄÄ TEKSTIÄ!! Useimmiten vielä tämän tyyliset bloggaajat kirjoittavat "tuskin tätä ees kukaan lukee" Nii-in, miksiköhän sitä ei lueta?
      
      seuraavaan kertaan:) ps. blogin mielipiteet on vaan mun omia ja niiden ei oo tarkotus loukata ketää.

1 kommentti: