torstai 23. tammikuuta 2014

Totuus sydämenmuotoisista hikipisaroista

Selailin tässä aikani kuluksi muutamia blogeja, osa hieman suositumpia, osa hieman tuntemattomia. Kyseessä oli siis tällaiset perus lifestyle-blogit, jotka eivät ole omalla lukulistalla se ehdoton ykkönen, riippuen toki tekstin laadusta (itsehän kirjoitan priiimaa!). Makuasia jne. Mutta enempää saivartelematta aloin miettimään, että onko some muuttunut hieman kummalliseen suuntaan?

Kaikki pitää kuvata. Ei siinä mitään, jos vaikka kokkauskuvat olisivat edes realistisia! Lavastettu "tilennekuva" täydellisestä ateriasta keskeneräisenä. Kieltämättä täytyy nähdä jumalattomasti vaivaa kuvan lavastamiseen.

Entä leivontakuvat? HERRAJUMALA IHMISET!! Leipominen on verta ja hikeä ja kuvat täydellisistä pullista ja pikkukakkusista, kera täydellisten leipureiden on täyttä kusetusta!!

Ja te perkeleet, jotka otatte itsestänne salilla/lenkillä kuvan, vetäkää itsenne vessasta alas! Tänä vuonna olen sekoillut sekä lenkillä, että salilla ja tiedän, ettei kukaan, joka tosissaan treenaa näytä siltä kuin te kuvissanne.

Asukuvat on OK, herättää usein, joko myötähäpeää tai uinuvan alemmuuskompleksin. Joko tai. Useimmiten jälkimmäinen. "En ikinä voisi näyttää tuolta noissa vaatteissa, itselläni ei edes ole noin hienoja vaatteita, saati että osaisin poseerata!"

Entäs nämä lavastetut kuvat "sinisistä hetkistä" hrrr.. Kuvassa on kahvi, luultavasti cosmo ja pehmoiset villasukat ja viltti. Herättää kateutta ensinäkemällä, mutta sitten alkaa miettimään, miten paljon tuon kuvan eteen on nähty vaivaa ja rento fiilis katoaa savuna ilmaan.

Ihan tosi. Nykyisin sosiaalisessa mediassa pyritään ainoastaan näyttämään, miten täydellinen ihminen sitä ollaankaan, kun tuli käytyä lenkillä ja leipastua samalla über terveelliset kasvis-raejuusto-kana-hiilarittomat-proteiinipullat ja näpätään vielä kyseisestä tapahtumasta näpsäkkä kuva. Tämä tapa leviää kulovalkean lailla ja tympii suunnattomasti, vaikka täällä onkin niitä ylisuorittaja-ihmisiä kaikkien ei kuitenkaan tarvitse!

Joo joo, minun blogillani on tylsä ulkoasu eikä jututkaan aina sitä korkeinta tasoa, mutta, jos joku nyt vetää herneen nenään on ehkä aika katsoa vaikka sinne peiliin. Enkä todellakaan kiellä (millä lihaksilla) ihmisiä tekemästä näitä asioita, mutta tiedän, etten ole ainut, jota tämä kyrsii.

Airut


(postauksen otsikko on Julialta lainattu lentävä lause, ettei kukaan voi inistä plagioinnista)


3 kommenttia:

 1. :DDD true story bro! Vois ruveta bloggaamaan "People in real life" "Täs mä just heränneenä, en käynyt illalla suihkussa joten hiukset paskasena <3 Täs mä juoksulenkin _jälkeen_ naama punottaa ja hiton ruma ulkoilupuku päällä. Täs mä salil... No se mielikuva jääköön pois... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "täs mä leipomas" jauhoja, taikinaa ja kananmunia pitkin seiniä ja iloinen leipurimme makoilee itkupotkuraivarin kourissa lattialla, koska unelmakakku lössähti ja kakkospainos otti sähköpiikkiä.......:D

   Poista
 2. Tää on niin totta. Voi hyvä perkele ku vituttaa tuo suurimman osan ylläpitämä täydellinen elämä -mielikuva D:

  VastaaPoista